Matbutiker

Vi har varit runt i hela Sverige och tagit fram ritningar på matbutiker. Det har varit olika behov från kundens sida. I detta fall var det Storesupport som skulle rita om en Coop-butik i Blekinge. De önskade en uppdaterad ritning med alla hyllor kylar, frysar och övrig inredning inritad.

Hemköp i Karlstad önskade en ny ritning inför ombyggnad. Befintlig inredning var inte viktigt i detta fall. Fokus var på bakutrymmena. Ritningen levererades i PDF och DWG.

I Linköping behövdes en uppdaterad ritning inför en större ombyggnad. Storesupport var vår uppdragsgivare. Ritningen levererades i DWG med olika lager för olika typer av inredning så att arkitekterna enkelt kan tända och släcka lager när de ritar om butiken. De olika färgerna på ritningen visar lagerstrukturen.

En Ica-butik som önskade uppdaterad areauppgift på butiken samt en ny ritning för kommande ombyggnad. I många fall skiljer sig arean från hyreskontraktet. Ibland är det hyresvärden som är vår beställare och ibland är det hyresgästen.